Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Muizen bestrijden


Muizen in huis of in uw bedrijf is meer dan alleen maar vervelend: muizen kunnen een ernstig gezondheidsrisico betekenen, in het bijzonder in keukens, de productieruimte, het magazijn of in speelruimten van kinderen.

Een muis kan verder grote schade toebrengen aan uw pand, apparatuur en meubilair door aan hout en plastic te knagen. Met hun geknaag aan elektrische bekabeling kunnen muizen zelfs brand veroorzaken.

Tekenen van een muizenprobleem


Het zien van muizen in huis of uw bedrijf.
Krassende geluiden in muren of plafonds.
Uitwerpselen - Muizen laten kleine, donkere uitwerpselen achter, vooral langs muren of op plaatsen waar ze vaak komen, zoals in kasten of onder gootstenen.
Kenmerkende geur - Muizen laten een naar muskus en ammoniak ruikend spoor achter, dat vooral sterk is in (half)gesloten ruimten, zoals onder kasten.
Schade - Muizentanden groeien voortdurend en daarom knagen ze aan alles, van hout en plastic tot bekabeling en andere harde materialen.
Nesten - Muizennesten zijn vooral te vinden op beschutte plaatsen, zoals achter koelkasten. Nesten bevatten vaak jonge muizen.

Muizenbestrijding voor uw bedrijf
Professionele bestrijding van muizen en effectieve preventie
Muizen in huis
Waar u moet opletten om muizen in huis te herkennen
Muizen in huis bestrijden
Snelle en effectieve bestrijding voor uw muizenprobleem in huis

Professionele muizenbestrijding


Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine muizenplagen in huis te bestrijden, is voor grotere muizenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk. Zelf muizen bestrijden leidt in die gevallen vaak niet tot het gewenste resultaat.

De ongediertebestrijders van Rent 2 Prevent bieden een zeer doelgerichte muizenbestrijding voor bedrijven en muizenbestrijding in huis om elk muizenprobleem op te lossen en geven advies over hoe u uw bedrijfspand of huis in de toekomst muizenvrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

Rent 2 Prevent biedt de service om muizen, ratten en andere ongedierteproblemen te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid.

1. Contact

Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat onze technicus contact met u opneemt.

Gecertificeerde technicus
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur contact

2. Inspectie

We inspecteren, in overleg, uw lastsituatie op locatie en bieden u een passende offerte aan.

Afspraak geschikt moment
Oplossing aandragen
Gecertificeerd

3. Uitvoering

Onze gecertificeerde servicemedewerkers voeren de afgesproken behandeling uit.

Bestrijding z.s.m. uitvoeren
Milieubewuste aanpak
Diervriendelijke bestrijding

4. Opvolging

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het oplossen van uw last wordt op voorhand bepaald.

Gratis preventieadvies
Na bestrijding
Ondersteuning bij audits

Neem 24/7 contact met ons op via 026 - 382 39 16 of mail ons

Voorkom muizenoverlast


Het is belangrijk dat uw huis of bedrijfspand goed zijn afgedicht. Gaten dichten en stevige deurborstels (rondom en onder de deuren)te bevestigen. Muizen hebben zachte skeletten en kunnen door gaten kruipen die niet dikker zijn dan 0,5 cm.

Het is belangrijk dat muizen niet aangetrokken worden door voedsel. Verpak waar mogelijk voedsel in plastic of metalen bakken. Maak goed schoon en maak in huis ook regelmatig schoon onder fornuizen, koelkasten en kasten.Het is belangrijk dat muizen niet aangetrokken worden door voedsel. Verpak waar mogelijk voedsel in plastic of metalen bakken. Maak goed schoon en maak in huis ook regelmatig schoon onder fornuizen, koelkasten en kasten.

Doe-het-zelf muizenbestrijding in huis


Als een muizenplaag niet behandeld wordt, kan deze zich snel uitbreiden. Er bestaat een groot assortiment aan producten voor muizenbestrijding in huis. Dit assortiment omvat vallen om muizen levend in te vangen en traditionele muizenvallen. Deze producten zijn te koop bij tal van doe-het-zelfzaken en tuincentra.


Hoe kunnen wij u helpen?


Bestrijding voor bedrijven