Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Mieren


Mieren komen soms overal en nergens vandaan. Wanneer u geen idee heeft hoe en waarom mieren uw huis of bedrijfspand inkomen is het aan te raden deze te laten bestrijden. De mier soorten in Nederland brengen geen risico mee voor uw gezondheid echter kunnen sommige steken of bijten. De faraomier kan ook ziektes mee brengen en wanneer deze in aanraking komen met voedsel ziektes verspreiden.

In Nederland zijn er drie soorten mieren. De mier die waar het vaakst problemen van ondervonden worden is de wegmier. Wanneer grote hoeveelheden mieren in uw woning of pand zijn is dit naast dat het vervelend is ook gevaarlijk voor uw gezondheid. De mieren kunnen de voedselvoorraden en andere plaatsen besmetten. Voor dat u de mieren ziet kunnen deze op veel andere plaatsen zijn geweest. Daarom is het belangrijk om uw voedselvoorraad, woning of pand te beschermen tegen mieren. Naast dat het gevaarlijk is kunnen mieren schade aanrichten aan uw woning en bijvoorbeeld tegels laten verzakken.

Mieren kunnen worden herkend door kleine hoopjes zand met een gaatje. Dat geeft aan waar het nest van de mieren is gebouwd. Deze is vaak te vinden door de lange krans van mieren te volgen, mieren gaan ver van huis om naar een voedsel te zoeken. Dit gaat vaak in lange slingers van mieren over de zelfde paden.

Wanneer u last heeft van mierenhopen vlakbij uw woning of bedrijfspand is dit niet alleen onverzorgd maar haalt het probleem ook dichtbij. Mieren zelf gaan bestrijden is niet aan te raden, wanneer u last heeft is het aan te raden een expert in te schakelen. Wij bij Rent 2 Prevent bestrijden het probleem effectief voor u en zorgen niet alleen dat de zichtbare mieren worden bestreden maar het hele nest met de koningin en bijbehorende eitjes.

mieren bestrijden

Hoe kunnen wij u helpen?


Bestrijding voor bedrijven