Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Bedwantsen


Bedwantsen, het word een steeds groter probleem. Overal ter wereld duiken ze op in grotere aantallen. Doordat ze zich in de kleinste kieren verstoppen duurt het vaak lang voor ze ontdekt worden. Door een grotere bewustwording en weten waar u op moet letten is het groeiende probleem op te lossen. Een directe bestrijding bij een uitbraak is dan ook noodzakelijk.

Wat zijn bedwantsen?


Bedwantsen zijn kleine insecten, roodbruin van kleur en ze leven van het bloed van mensen. Ze worden ca 4 tot 8 mm lang. Door de geur van mensen worden bedwantsen aangetrokken ze komen uit hun schuil plaatsen, drinken het bloed van mensen, en verstoppen zich weer. Ze zitten vaak in de kleine kieren van een bed, uw matras en achter behangpapier. Een bedwants word anderhalf jaar houd. Daarvan kunnen ze zonder voeding meer dan een jaar overleven. Bedwants staan ook bekend als bedbugs.


Bedwantsen herkennen


Waar bedwantsen zich ook bevinden ze zijna altijd ongewenst. Vooral in hotels waar veel internationale reizigers komen zien we veel besmettingen, maar ook bureaustoelen zijn een veel voorkomend meubel waar ze te vinden zijn.

Indien u een vermoeden heeft van een besmetting is het van groot belang dat u direct een specialist in schakelt. Een besmetting word snel verspreid door een hele woning of andere panden.

Hoe kom je van bedwantsen af?


De vraag hoe kom ik van bedwantsen af word veel gesteld. Doordat het een erg moeilijke bestrijding is moet u een specialist in schakelen. De specialisten van Rent 2 Prevent zijn getraind in het effectief oplossen van de grootste bedwants besmettingen. Let op indien u een vermoeden heeft moet u eerst bellen met Rent 2 Prevent om een verspreiding van het probleem te voorkomen. Er worden ook enige voorbereidende handelingen van u verwacht.


Hoe kunnen wij u helpen?


Bestrijding voor bedrijven