Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Rent 2 PreventTwee partners een gedachte.

Wilt u meer weten over Rent 2 Prevent? Ons bedrijf staat algemeen bekend in ongediertepreventie en ongediertebestrijding. Wat doen wij meer? Overtuig uzelf ervan dat onze deskundigheid het verschil kan maken voor u.

Wij bezitten kwaliteitscertificaten die nodig zijn en wij doen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen actief mee. Als specialist in ongediertepreventie en ongediertebestrijding is respect voor het milieu één van onze belangrijkste aandachtspunten: Rent 2 Prevent stelt dan ook alles in het werk om met behulp van milieuvriendelijke oplossingen haar diensten uit te voeren.

#

Onze Organisatie

Leiderschap
Het bedrijf werd bijna 38 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot de oudste, bekendste en meest vertrouwde dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie.
Passie
Kwaliteit

Onze Filosofie

Handelen met respect voor mens en milieu, dat is de uitdaging waar Rent 2 Prevent zich voor gesteld heeft. Steeds zorgvuldig de afweging maken of wat je doet ook echt wel nodig is en of je het op de beste manier aanpakt.

Bedrijf Algemeen

Service

80%

Kwaliteit

99%

Produkten

75%

Ratten bestrijden


Muizen bestrijding


Bedwantsen bestrijding