Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Ongediertebestrijding voor uw bedrijf


Rent 2 Prevent heeft een groot marktaandeel voor ongediertebestrijding bij bedrijven. Door een soepel klantcontact vinden wij altijd de beste oplossing. Onze specialisten zijn getraind in het oplossen van de moeilijkste problemen. Tijdens bezoeken word de klant altijd geadviseerd over het weren en voorkomen van ongedierte zodat er een kleinere kans is op een besmetting.

Rent 2 Prevent heeft een actieve benadering op het gebied van ongedierte bestrijding en preventie. Hierdoor kunnen wij uw onderneming op een maximaal niveau beschermen tegen plaagdieren.

Muizen
Professionele bestrijding en preventie van muizen voor uw bedrijf
Houtworm
Professionele bestrijding en preventie van houtworm voor uw bedrijf
Ratten
Professionele bestrijding en preventie van ratten voor uw bedrijf
Vliegen
Professionele bestrijding en preventie van vliegen voor uw bedrijf
Kakkerlakken
Professionele bestrijding en preventie van kakkerlakken voor uw bedrijf
Bedwantsen
Professionele bestrijding en preventie van bedwantsen voor uw bedrijf

Ongedierte? Neem direct contact op met Rent 2 Prevent


Heeft u Ongediertebestrijding voor uw bedrijf ontdekt, bel dan direct met Rent 2 Prevent op het nummer 026 - 382 39 16. Plaagdieren planten zich razendsnel voort. Door activiteit overdag in uw bedrijf plaatsen plaagdieren zich vooral ’s nachts voort. Tegen de tijd dat u een besmetting ontdekt kan het al maanden, jaren bezig zijn.

Als u contact opneemt met Rent 2 Prevent word er eerst geïnformeerd naar uw situatie om u direct een passende oplossing te kunnen aanbieden. Dit word in combinatie met een afspraak gedaan waarbij een van onze specialisten een risico inventarisatie uitvoert.

Op basis van de risico inventarisatie bieden wij een vrijblijvende en passende oplossing aan. En sluiten wij een service overeenkomst met u af zodat u ten alle tijden beschermd bent tegen plaagdieren.

Kwaliteitscertificaten
Wij beschikken over alle certificaten om de werkzaamheden verantwoord uit te voeren.
Pest Awareness Training
Onze specialisten trainen uw werknemers over het herkennen en voorkomen van plaagdieren.
Kwaliteitsinspecties
Worden uitgevoerd door senior professionele-medewerkers

Het hele jaar door beschermd tegen ongedierte


Bedrijven door heel Nederland en België hebben een servicecontract bij Rent 2 Prevent. Hierbij hebben ze recht op een minimaal aantal bezoeken per jaar om ten alle tijden beschermd te zijn tegen plaagdieren.

Tijdens de bezoeken komt een van de specialisten langs om de huidige situatie in uw bedrijf te monitoren. Er word gekeken naar activiteit van ongedierte maar ook naar wering, hygiëne en indien nodig een directe bestrijding. Bij het waarnemen van een besmetting word de bezoekfrequentie dan ook kosteloos omhoog gezet tot een probleem weer onder controle is.

Een servicecontract van Rent 2 Prevent bent u het gele jaar beschermd voor alle opgenomen soorten plaagdieren. Al onze specialisten zijn getraind om signalen van plaagdieren te herkennen. Daarnaast laat u zien dat u een plaagdier probleem serieus neemt.

Ongediertebestrijding in uw bedrijf


Indien u uw plaagdier probleem door Rent 2 Prevent laat oplossen zijn er contact met u opgenomen worden door een van onze specialisten om een afspraak te plannen. Wij zullen dan langs komen op een voor u geschikt tijdstip dit kan uiteraard ook in de avonden of in het weekend.

Tijdens een bestrijding houd onze specialist al zijn werkzaamheden en materiaal/gif gebruik bij. Dit word mondeling en in een logboek, die te allen tijde bij u aanwezig is, bijgehouden.

Er zullen gevallen zijn waarbij onze specialist u adviseert iets aan de wering van het bedrijf te doen. Dit kan ook uitgevoerd worden door de weringspecialisten van Rent 2 Prevent.

Alle middelen die gebruikt worden door Rent 2 Prevent zijn veilig voor u, uw medewerkers en uw klanten. Er word altijd beoordeeld per situatie wat een passende oplossing is.


Hoe kunnen wij u helpen?


Onze vestigingen