Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Plaagdier Risico Inventarisatie(PRI)


De aanwezigheid van houtrot veroorzakende schimmels of van insecten die hout als voedselbron of als verblijfplaats gebruiken, kunnen ernstige schade toebrengen aan de constructie van uw woning of bedrijfspand. Vooral monumentale panden zoals, musea, kerken en grachtenpanden, maar ook oude en nieuwe woningen en bedrijfspanden kunnen te kampen krijgen met deze problemen. Rent 2 Prevent helpt u de risico's die samengaan met plagen als deze, te verminderen.

De risico’s op het gebied van ongedierte in kaart


De PRI geldt als 0-meting en vervolgmeting waarin alle risico’s en risicogebieden met betrekking tot de aanwezigheid van plaagdieren in kaart worden gebracht. Tevens geeft de PRI aanbevelingen en adviezen om plaagdieren te voorkomen. Daarnaast wordt het huidige bestrijdingsplan getoetst aan de actuele afnemerseisen en auditrichtlijnen.

De PRI voorziet in een globale check op alle facetten bij ieder bedrijf. Indien u reeds plaagdierbestrijding geregeld heeft, bekijken en beoordelen we deze. We beschrijven hoe u de hygiëne op dit moment heeft geregeld. En we kijken naar de bouwkundige staat van uw pand, zowel binnen als buiten. Tevens geven we u meer inzicht in de omgeving waarin uw pand staat, brengt dit risico's met zich mee?

Natuurlijk ontbreekt binnen de PRI de "normale" inspectie niet, alles geënt op een risicobepaling en volledig onafhankelijk van de bestrijder. Zo wordt duidelijk of het in bedrijf zijnde beheersplan tegen plaagdieren voldoende is, dan wel aangepast dient te worden.

De PRI wordt uitgewerkt in een rapportage, ondersteund met foto’s. Met deze rapportage heeft u een helder overzicht van uw huidige status op het gebied van plaagdierbestrijding en plaagdierwering.

Hoe kunnen wij u helpen?


Bestrijding voor bedrijven