Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Hoe bestrijd ik muizen?


Heeft u muizen in uw huis en wilt u hier vanaf. Dat kan met muizenvallen, muizengif, muizenkorrels of wilt u ze vangen en terug zetten in de natuur? Dit kan er zijn veel producten tegen muizen te koop. Echter is hierbij geen enkel product dat u de garantie geeft dat u van uw muizenprobleem af bent. Bij een verkeerd gebruik word uw probleem niet verholpen het word alleen maar groter.

Professionele muizenbestrijding


Zelf producten om muizen te bestrijden inzetten is de voordeligste oplossing. Echter bij verkeerd gebruik word een plaag alleen maar groter. Voor grote overlast of een terugkerend probleem is een professionele aanpak noodzakelijk.

De specialisten van Rent 2 Prevent lossen uw muizenprobleem zo snel mogelijk op. Tevens word er advies gegeven om toekomstige besmettingen te voorkomen. Onze werkwijze is zeer effectief en bied de beste oplossing voor u en uw gezin.Muizengif


Muizengif, ook bekend als de rode korrels word in lokdoosjes gedaan. Bij het gebruik van giffen moet u altijd voorkomen dat kinderen of huisdieren bij het gif kunnen. Een groot nadeel van korrels is dat deze niet altijd in de doosjes blijven liggen en een rollend lokaas zijn.

Indien de keuze voor gif word gemaakt zorg dan dat er geen enkel ander voedsel beschikbaar is voor muizen. Hierdoor zullen ze eerder van het gif eten.

Rent 2 Prevent raad af om eerst zelf met gif te experimenteren. Door een verkeerd gebruik kunnen gevaarlijke situaties ontstaan en kunt u voor resistentie bij muizen zorgen. Hierdoor is een besmetting behandelen naderhand vele malen ingewikkelder.

Muizenvallen


Er zijn vele soorten muizenvallen te koop. Er zijn de bekende muizenklemmen, maar ook vallen waarbij de muis levend word gevangen. Hierbij kunt u de muis, binnen 24 uur, buiten weer los laten. Het grote nadeel hiervan is dat dezelfde muis uw woning of pand opnieuw kan betreden.

De muizenklem is de meest traditionele manier om muizen te vangen en doden. Een grote plaag is erg moeilijk onder controle te krijgen doormiddel van alleen klemmen. Tevens kan een getrainde bestrijder een val effectief plaatsen door het herkennen van wandelroutes en habitat management. Daarnaast word bij een grote plaag naast klemmen ook met gif gewerkt.

Hoe kunnen wij u helpen?


Bestrijding voor bedrijven