Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Insectenlampen


De insectenlampen (ook wel vliegenlampen genoemd) staan garant voor een snelle vangst en een effectieve bestrijding van vliegende insecten. De insectenlampen zijn geschikt voor verschillende omgevingen binnenshuis waar vliegen niet welkom zijn en voor bedrijfssectoren waar specifieke voorschriften gelden voor een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Elektrische vliegenvangers


De World Health Organization schat dat vliegen wel 65 verschillende ziektes kunnen verspreiden, waaronder cholera, salmonella en dysenterie. Vliegen verspreiden ziektes via het eten. Vliegen zijn daarmee een groot gevaar voor de voedselveiligheid. Horecazaken en bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie dienen aan strenge voedselveiligheidseisen te voldoen. De effectiviteit en het design van de vliegenlampen van Rent 2 Prevent zorgen ervoor dat u voldoet aan alle eisen betreffende de (voedsel)veiligheid, gezondheid en hygiëne.


Levering en montage


Wij leveren voor elke omgeving de meest doeltreffende insectenlampen en zorgen dat deze bedrijfsklaar is.Hoe kunnen wij u helpen?


Bestrijding voor bedrijven