Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Ongedierte in huis


Plaagdieren zijn erg vervelend zeker in uw woning of leefomgeving. Ondanks dat uw hygiëne uitmuntend kan zijn is het nog steeds mogelijk dat er plaagdieren binnenkomen.
Een aantal soorten plaagdieren hebben niets te maken met hygiëne denk hierbij aan wespen, vlooien, bedwants en zilvervisjes. Andere plaagdieren komen juist binnen voor uw eten of een nest mogelijkheid.

Muizen
Professionele bestrijding en preventie van muizen voor uw bedrijf
Houtworm
Professionele bestrijding en preventie van houtworm voor uw bedrijf
Last van wespen?
Wees voorzichtig wanneer u te maken heeft met wespen


Wat zijn de acties als u Rent 2 Prevent belt?


Heeft u plaagdieren in uw woning of leefomgeving raden wij aan direct de specialisten van Rent 2 Prevent te bellen op het nummer (026 - 382 39 16), of contact op te nemen via de contactpagina. Plaagdieren kunnen zich snel voortplanten en door een hogere activiteit ’s nachts kunt u er in een laat stadium pas achter komen.

De specialisten van Rent 2 Prevent zijn getraind iedere soort ongedierte te herkennen en een effectieve oplossing te vinden. In sommige gevallen is een eerste vrijblijvende inspectie ook nodig voor wij u een prijsindicatie kunnen geven.

Het komt ook voor dat u kosteloos geholpen word. Denk hierbij aan wegnemen van oorzaken zoals rottend voedsel of een karkas.

Vliegen
Professionele bestrijding en preventie van vliegen voor uw bedrijf
Kakkerlakken
Professionele bestrijding en preventie van kakkerlakken voor uw bedrijf
Bedwantsen
Professionele bestrijding en preventie van Bedwantsen voor uw bedrijf

Ongediertebestrijding in uw woning


Wanneer u kiest voor Rent 2 Prevent word er direct contact met u opgenomen door een specialist. Die zal u een aantal vragen stellen en indien nodig direct een afspraak maken om het probleem te inspecteren en/of bestrijden. Tevens word er altijd een advies gegeven over de mogelijke oplossingen of een beperking van een besmetting. Er word ook altijd verteld wat de werkzaamheden zijn die verricht gaan worden en hoe u in de toekomst een besmetting kunt voorkomen.

Alle middelen die gebruikt worden zijn veilig voor u, uw gezin en dieren. Wij beschikken over alle certificeringen die nodig zijn om u een veilige oplossing aan te bieden.


Hoe kunnen wij u helpen?


Onze vestigingen