Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Mottenbestrijding voor uw bedrijf


Als uw bedrijf stoffen, tapijten, wol, of textiel verwerkt kan een mottenplaag zeer schadelijk zijn. Motten kunnen uw voorraad of product erg beschadigen tot een staat dat het onbruikbaar is. Tevens kunnen motten machines beschadigen, grote schades aanrichten in musea of panden. Tevens kan een onbehandelde plaag leiden tot niet meer voldoen aan de wetgeving.

Zodra u teken van motten ziet kunnen de specialisten van Rent 2 Prevent uw probleem professioneel en tactisch aanpakken om te leiden naar een effectief resultaat.

Mottenpreventie


In sommige sectoren is het belangrijk aan te kunnen tonen dat er geen motten in de productieruimte aanwezig zijn. Hierbij kan Rent 2 Prevent een monitor plan aanbieden doormiddel van feromoonvallen.

Feromoonval


Wanneer u goederen bewaart in opslagplaatsen en deze een besmetting van motten kunnen krijgen, kunnen de specialisten van Rent 2 Prevent een monitor plan aanbieden doormiddel van feromoonvallen. Dit is het perfecte detectie systeem voor voorraad insecten, waaronder motten.

Een voorraadinsect word aangetrokken door het feromoon, het lokaas, zodat deze door de eenrichtingsdeur vliegt en niet meer terug kan. Door de periodieke controles van Rent 2 Prevent word een besmetting in een vroeg stadium ontdekt.

Indien er niets word aangetroffen in de vallen is er dus aan te tonen dat er geen besmetting is.Hoe kunnen wij u helpen?


Bestrijding voor bedrijven