Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Duivenoverlast


Duivenoverlast komt veel voor in Nederland. Duiven en andere wilde vogels lijken vaak onschuldig. Ze horen bij het Nederlandse straatbeeld en worden vaak door mensen gevoerd. Echter neemt dat niet weg dat vogels verantwoordelijk zijn voor veel onhygiënische situaties en kunnen ze grote schades veroorzaken. De meest schadelijke vogel is de stadsduif.

Doordat wij veel eten weggooien en ons afval vaak beschikbaar is hebben vogels erg veel kans op overleven. De plekken die ze nodig hebben voor beschutting zijn vaak klein en in stedelijke gebieden veel aanwezig.

  • Stofzuigen - Zorg ervoor dat u ook onder de meubels stofzuigt en de tapijtranden naast de plinten meeneemt. Het is bij overlast van materiaalaantasters ook belangrijk om de inhoud van uw stofzuiger meteen buiten weg te gooien.
  • Het opslaan van kleding en andere stoffen producten - Indien u van plan bent om kleding of producten van dierlijke materialen voor een langere tijd op te slaan, zorg ervoor dat alle items zijn gewassen en schoon zijn. Wikkel items in plastic om ze te beschermen tegen materiaalaantasters.

Bestrijding van materiaalaantasters


Regelmatige inspecties en professionele oplossingen kunnen een besmetting op een effectieve manier verwijderen. Zonder nadelige gevolgen voor voorwerpen.

Een professionele service is van cruciaal belang om het ongedierte te identificeren en een oplossing op maat te bieden voor een succesvolle bestrijding.

Materiaalaantasters zijn verschillende soorten insecten, die op verschillende manieren bestreden dienen te worden. De bestrijdingstechnici van Rent 2 Prevent hebben een uitgebreide opleiding doorlopen en kennen de gewoonten en de levenscyclus van verschillende materiaalaantasters. Tevens kennen zij de meest geschikte bestrijdingsmethode. Naast het uitvoeren van bestrijding geven wij u ook advies over het voorkomen van schade door materiaalaantasters.

  • Partnership - Samenwerking met de klant en kennis delen over het voorkomen van ongedierte.
  • Advies - Praktische adviezen met betrekking tot schoonmaak en hygiëne, om mogelijke schuilplaatsen van materiaalaantasters te verwijderen. Tevens geven we aanbevelingen over wering op deuren, ramen, dak openingen, enz. insectdicht te maken om het risico op binnendringende insecten te verkleinen.
  • Bestrijding - Het gebruik van de juiste bestrijdingsmiddelen die passen bij uw situatie.

Hoe kunnen wij u helpen?


Bestrijding voor bedrijven