Neem 24/7 contact met ons op via 085 - 060 5105 (na 20:00 uur alleen voor echte calamiteiten) of mail ons

Vliegenbestrijden voor uw bedrijf


Een vliegenplaag is in iedere onderneming een groot probleem. Voor horeca, voedingsmiddelen industrie, supermarkten en hotels is het vooral aan de orde van de dag. Naast dat vliegen erg vervelend zijn, zijn ze ook erg onhygiënisch. Ze kunnen ziektes verspreiden en sommige soorten kunnen ons zelfs bijten.

De specialisten van Rent 2 Prevent zijn getraind om een vliegenplaag snel te verhelpen. Door het lokaliseren van een probleem kunnen ze de juiste wering aanbrengen en een passende vliegenlamp plaatsen.


Mogelijke schade voor uw onderneming


Een vliegenplaag in een gebouw kan:

Ziekten verspreiden.
Etenswaren bederven en werkbanken, keukengerei en verpakkingsmateriaal besmetten.
Insecten zoals paarden-, herfst- en zandvliegen kunnen mensen bijten.


Gevolgen voor uw onderneming


  • Slechte indruk - klanten en medewerkers krijgen de indruk dat het vuil en verwaarloosd is.
  • Besmetting van voedselvoorraad - gevaar voor gezondheid door de besmetting van voedsel, omdat vliegen contstant op rottend organisch materiaal zitten.
  • Schade aan uw imago en reputatie - negatieve ervaringen zich sneller verspreiden dan positieve. Uw klanten en werknemers kunnen zeer snel schade aanrichten aan uw reputatie – zeker nu sociale netwerken geïntergreerd zijn in het dagelijks leven.
  • Kosten - verlies van inkomsten doordat klanten wegblijven.
  • Niet voldoen aan de wetgeving - de wetgeving over hygiëne en voedselveiligheid zijn erg strikt. De aanwezigheid van vliegen in bepaalde sectoren zoals horeca of voedingsmiddelenindustrie kan leiden tot een (tijdelijke) sluiting als blijkt dat de hygiënenormen niet zijn nageleefd.

Risico’s bij voedsel verwerkende bedrijven


Vaak zijn vliegen niet welkom in uw onderneming. U dient dan ook een vlieg beheersplan op te stellen om vliegen te weren en indien nodig bestrijden. Vliegen kunnen erg slecht zijn voor uw reputatie, maar ook uw onderneming laten sluiten door het niet voldoen aan de wetgeving.

De specialisten van Rent 2 Prevent zijn getraind in het effectief weren en behandelen van een vliegen besmetting. Al onze specialisten zijn getraind op voedselveiligheid en hygiëne eisen.

Hoe kunnen wij u helpen?


Bestrijding voor bedrijven